Progamma’s voor groepen (vanaf 20 personen)

 

 Site

      Dagprogramma

 Volwassenen

 Kinderen

 

De Watertuinen van Annevoie + Abdij van Maredsous

De Abdij van Maredsous is een plek voor ontspanning en bezinning. Hier wordt de traditie van gastvrijheid van de benedictijnenmonniken voortgezet, in een uitzonderlijk natuurlijk kader. De monniken van de Abdij van Maredsous, die een duizendjarige traditie erfden, onthalen u graag in het Onthaalcentrum St Joseph. Een cafetaria, een souvenierwinkel, een speeltuin …alles is voorhanden voor een geslaagde dag met het hele gezin. En natuurlijk mogen dan ook de gastronomische producten van de Abdij niet ontbreken: de bieren en kazen van Maredsous.

.. €

 .. €

 

De Watertuinen van Annevoie + Citadel van Dinant

De Citadel van Dinant verrijst trots op de rots van Dinant. Stap nu op uw beurt de geschiedenis in en keer terug in de tijd ! Breng met heel het gezin een prettige dag door in een groen kader. Deze uitzonderlijke omgeving is ook ideaal voor uw privéen professionele evenementen. De Citadel, op haar rotspiek hoog boven de stad Dinant, is al sinds meer dan een eeuw een historisch en een wapenmuseum. De stad van de «Copères», in de middeleeuwen de tweede grootste van het Prinsbisdom Luik, was een Hanzestad die bekend stond om haar koperwerk, de «dinanderie».

 .. €

.. €

 

De Watertuinen van Annevoie + Croisière Mosane

De Compagnie des Bateaux biedt regelmatige scheepvaartdiensten aan op de Maas, zowel vanuit Dinant als Namen.
Diverse trajecten zijn mogelijk in lente en zomer. Vanuit Dinant kan je naar Anseremme varen (H/T), er is ook een verbinding Dinant-Freyr. In de vakantieperiode zijn er dagelijks excursies van Dinant naar Waulsort en terug, op zondag van Dinant naar Namen.
TIJDSDUUR & OPENINGSUREN
1) Dinant-Anseremme, 45 min. heen en terug.
2) Dinant-Freyr en terug, Duurtijd : 01.45.
3) Dinant-Waulsort en terug. Duurtijd : 02.30u.
4) Dinant-Namur, duurtijd : 03.45u.

 .. €

 .. €

 

De Watertuinen van Annevoie + Kasteel van Vêves

Kasteel van Vêves, het Doornroosje kasteel.Erfgoed op de uitzonderlijke monumentenlijst geplaatst. VÊVES, leengoed van Pepijn van Herstal in de VIIIste eeuw, daarna versterkte burcht van de Heren van Beaufort en tenslotte woonplaats van hun nakomelingen, de graven de Liedekerke Beaufort: een voorbeeld van een lange en bewogen geschiedenis, levendige en harmonieuze samenleving van de voorbije eeuwen. Een bijzondere aantrekkingskracht gaat uit van alle tentoongestelde voorwerpen in de verschillende appartementen van het kasteel: zeldzaam porselein, historische bezienswaardigheden, prachtige XVIII eeuwse meubelen. VÊVES is sinds eeuwen door dezelfde familie bewoond en is een leerschool voor iedereen.

.. €

.. €

De Watertuinen van Annevoie + Kasteel van Freÿr

Het voormalige zomerverblijf van de Hertogen van Beaufort-Spontin, het kasteel van Freÿr, heet u welkom in zijn harmonische interieur, gemeubileerd en versierd door de 20 generaties, die hier hebben gewoond. Zij nodigen u uit de geschiedenis (koninklijke gasten, verdrag van de koffie) te ontdekken in een weelderig landschap. De trapsgewijze tuinen, in de stijl van Le Nôtre, bieden u hun pracht en intimiteit aan. Het geklater van de fonteinen, de geur van de driehonderdjarige sinaasappelbomen en de 6 km lang gehaagde kleine doolhoven zullen grote en kleine verleiden.
Freÿr, een plaats buiten de tijd : een onvergetelijk bezoek verwacht u.

.. €

.. €

 

De Watertuinen van Annevoie + Brasserie du Bocq

150 jaren van brouwerstraditie ! Kom deze schitterende traditionele brouwerij gelegen in een prachtige toeristische streek ontdekken. De brouwerij werd in 1858 door de familie Belot opgericht, die sindsdien al haar bekwaamheiden ten dienste van het brouwen van bier heeft gesteld.
De « Brasserie du Bocq » heeft zich gespecialiseerd in de productie van bier op hoge gisting met nagisting in de fles.
Dit dynamische bedrijf stelt u een rondleiding voor van haar installaties en onthult voor u haar productietechnieken.

 .. €

.. €

 

De Watertuinen van Annevoie + Draisines de la Molignée

Ontdek deze nieuwe spoorwegfiets, 4 personen kunnen plaats nemen op een railbike, twee die trappen en twee die zitten
maar men kan wel wisselen. Van Warnant jullie fietsen 4 km op de oude spoorweg die langs de beeldschone vallei van de Molignée rijdt naar het oude station van Falaën (dertig minuten gemiddelde) een pause van een half uur (met of zonder drank) waarna jullie fietsen 4 km terug naar Warnant of het zelfde spoor.

 .. €

 .. €

 

De Watertuinen van Annevoie + Dinant Evasion

Kom aan boord voor een prachtige rondvaart door het mooiste en natuurlijkste gedeelte van de Boven Maas.
Aan boord van de Sax zit U aangenaam om te genieten van het prachtige panoramische zicht, ofwel de frisse lucht op het voordek. Gedurende de vaart ontdekt U de mooiste monumenten van de streek.
“Dinant évasion” is ook de afvaart met de kajak van de Lesse en Dinant avontuur, meer dan 30 activiteiten voor alle leeftijden en sportgevoelens.
U vindt alle informatie en groepsprogramma’s op www.dinant-evasion.be

.. €

.. €

 

 
Virtual visit

Discovering the gardens

Go to Annevoie

Points of interest

Discover the Region